Ljubavna priča – Anastasija Ražnjatović i Nemanja Gudelj

Sredinom aprila prošle godine odjeknula je vest da je mlada pevačica u vezi sa slavnim fudbalerom Sevilje i reprezentativcem Srbije. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, počeli da izlaze zajedno, a onda rešili i da se upuste u vezu.

Anastasija Ražnatović  je od početka veze sa njim počela često da boravi u Sevilji. Družila sa njegovom majkom Oliverom i sestrom Vanjom. Nemanjina porodica je odmah prihvatila Anastasiju. Kada je mlada pevačica slavila rođendan, 25. maja, obe porodice su se upoznale i spojile. Tada je nastala fotografija na kojoj su bili Olivera Gudelj, Lidija i Predrag Ocokoljić, Ceca Ražnatović, Vanja Gudelj, Anastasija i Veljko Ražnatović, te Nemanja i Dragi Gudelj.

Krajem godine odjeknula je vest da Anastasija više nije u dobrim odnosima sa Nemanjinom majkom i sestrom. Razlog za to je bio što je Olivera Gudelj bila ta koja je želela da odlučuje šta će porodica raditi u slobodno vreme i da sve kontroliše, a to se Anastasiji nije dopalo. Vest o prinovi ponovo ih je zbližila.

Kroz težak period prošli su zajedno. Anastasija Ražnatović je u petom mesecu trudnoće iznenada izgubila bebu. Tragedija je učvrstila njihovu ljubav. Spas su potražili u srpskim manastirima.

Popularni par Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već neko vreme uživaju na putovanjima. Posle Sen Tropea uputili su se na Ibicu. Danju uživaju na prelepim plažama, a noću u ludom provodu. Pevačica i fudbaler ne propuštaju priliku da se pohvale kako provode vreme.
Jedna slika izazvala je mnoštvo komentara. To je prva slika Nemanje Gzdelja posle transplatacije kose. Nazire se njegova nova frizura. Fanovi su primetili da mu savršeno stoji i da nije pogrešio što se odlučio na ovaj korak.

Najnovija fotografija zaljubljenog para naišla je na mnogo komentara i reakcija. Stajling Anastasije i Gudelja postao je glavna tema na društvenim mrežama. Naime, oboje su od glave do pete bili obučeni u isti brend, a za ovakve autfite potrebno je izdvojiti popriličnu svotu novca.Duga crna haljina poznatog italijanskog brenda košta skoro 6.000 evra, dok je fudbalerov prsluk 2.500 evra. Kada se to preračuna u dinare dobija se vrtoglava suma od preko 900.000 dinara.

Nemanja Gudelj je nedavno potpisao novi ugovor sa Seviljom. Anastasija mu je čestitala emotivnom porukom.
Čestitam, ljubavi moja! Danas je jedan od mnogih lepih trenutaka našeg „zajedničkog“ života. Još mnogo takvih dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to si definitivno ti! Volim te, bubo.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije