Venčali se Anastasija i Nemanja. Nemanja Gudelj je nakon slavlja napustio vilu.

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović venčali su se danas u Beogradu u prisustvu najmilijih. Mala svečana proslava organizovana je u vili na Dedinju. Pošto su prošle godine obavili crkveno venčanje, sada je na red došlo i građansko.

Venčanju su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj. Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev. Kum Nemanji bio je dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Povodom ovog posebnog dana Ceca Ražnatović je izjavila: -„Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi“.

Mladoženja Nemanja Gudelj srdačno je dočekivao goste u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju. Društvo mu je pravio mali Željko, sin boksera Veljka Ražnatovića. Iz Sevilje stigli su majka Olivera, otac Nebojša i sestra Vanja.

Vanja se odlučila za trendi autfit – lagodan džins i široku košulju sa cipelama na štiklu, a majka Olivera je odabrala kombinaciju u nežnim, roze tonovima.

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu.

Nakon ceremonije venčanja, usledilo je veselje u krugu članova porodice. Porodice su slavile ljubav, zajedništvo i budućnost koju Anastasija sada Gudelj i Nemanja grade zajedno.

Da bi otišao na trening reprezentacije Nemanja Gudelj je nakon slavlja napustio vilu sa majkom i sestrom.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije