Anastasija Ražnatović ostavila operisanog muža u Sevilji i stigla u Beograd

Nakon što je tokom utakmice povredio koleno, Nemanja Gudelj je hitno operisan u Sevilji. Njegova supruga, Anastasija Ražnatović, ostavila je u Sevilji supruga i stigla u Beograd.

Iako su sve njene misli uz Nemanju, porodične obaveze dovele su je put rodnog Beograda. Ona je posetila grob svog oca zbog godišnjice smrti.

Danas je glavna tema u medijima promena Anastasije Ražnatović. Mlada pevačica skratila je kosu, a tamno smeđu nijansu zamenila je toplom bojom mlečne čokolade. Ova promena Anastasije Ražnatović naišla je na razne komentare ali je oduševila Nemanju, a to je Anastasiji najvažnije.

Anastasija je odlučila da napusti Španiju i operisanog supruga i za to je imala važan razlog.

U Beogradu je obeležena godišnjica smrti njenog oca, a to je dan kad je porodica Ražnatović uvek na okupu. Ceca je sa decom, sestrom Lidijom i snajom Bogdanom danas bila na groblju.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija Ražnatović večeras su došle na premijeru filma „Nedelja“.
Film o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom sa nestrpljenjem je iščekivan, a Ceca je otpevala pesmu „Za kraj“ koja će se naći u pomenutom ostvarenju.

Ceca i Anastasija su uparile autfite, te su se obe pojavile u odelima, i malo je reći da su pobrale poglede svih, a svima je zapala za oko i Anastasijina skupocena bunda