Došlo je do pomirenja Anastasije i Olivere Gudelj

Veliko iznenađenje desilo se osmog marta. Došlo je do pomirenja Anastasije i Olivere Gudelj. Desilo se nešto što niko nije očekivao.
Anastasija Gudelj stala je u isti kadar sa svekrvom Oliverom i Nemanjinom sestrom Vanjom, sa kojima, navodno, nije bila u dobrim odnosima.

Šuškalo od prvog dana ove veze da Nemanjina majka nije bila zadovoljna ljubavnim izborom starijeg sina. Pričalo se a i pisalo da je Olivera kada je shvatila da je priča postala ozbiljna i da se Anastasija preselila u Sevilju kako bi živela sa fudbalerom, spakovala je stvari i napustila Španiju.

Olivera se sa ćerkom se vratila u Holandiju. U Holandiji je jedno vreme živila kompletna porodica Gudelj.

Anastasija i Olivera se nisu pratile na Instagramu, a Olivera i Vanja proščog leta nisu bile ni na svadbi. Sve to je probudilo sumnju da nešto nije u redu.

Porodica je bila uz Nemanju celog života, pružali mu podršku. Zato je Nemanja vezan za svoju porodicu. Porodica je za Nemanju svetinja koja je iznad svega. Loši odnosi nikuda ne vode, ako su uopšte i bili narušeni kako je javnost mesecima spekulisala.
Nemanjin mlađi brat imao je probleme sa srcem. Dva puta je jedva preživeo i najbliži su se zabrinuli za njegovo zdravlje.
Anastasija i Nemanja svaku priliku koriste da pokažu kako je njihova ljubav iz dana u dan sve jača. Oni uživaju u zajedničkom životu.

Život je lepši i lakši kada su porodični odnosi skladni. Eventualni nesporazumi na ovoj relaciji sada su samo prošlost. Anastasija i Olivera su se ponovo zapratile na Instagramu.

Fotografija nastala za Osmi mart dokazuje da je između Anastasije, Olivere i Vanje sve u najboljem redu. Nemanja je uz fotografiju napisao “moje tri superžene”