Gudelj opet pao kao pokošen na terenu, hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

Brat Nemanje Gudelja, Dragi Gudelj, srušio se u 28. minutu na utakmici Melilja – Kordoba. Hitno je prebačen u bolnicu, lekari prate njegovo stanje. Trenutno je sve pod kontrolom.


Gudelj je pao kao sveća. Ustao je posle samo nekoliko sekundi. Istog momenta svi su potrčali ka njemu, saigrači i fudbaleri protivničkog tima kao i igrači koji su bili na klupi.
Gudelj je rukama pokazivao da je sve u redu. Nije želeo pomoć. Odmah su utrčali i doktori na teren. Fudbaler je na sreću na nogama napustio teren.

Nije prvi put da mu se ovo dogodilo. U martu ove godine je kolabirao usred utakmice i lekari su ga jedva vratili u život.

Tada se Dragiša Drragi Gudelj srušio i ostao bez svesti usred meča. Na sreću, lekari su brzo reagovali, prevezli su ga do bolnice, pa mu je ugrađen defibrilator, vrsta pejsmejkera u vidu implanta koji služi za regulaciju rada srca. Doktor je otkrio da je reanimacija Gudelja nakon što je izgubio svest trajala 300 sekundi, odnosno pet minuta, što je opasno jer može da ostavi oštećenja na mozgu. Da ishod ne bude ovakav najviše su zaslužni lekari iz medicinskog tima Kordobe.

Kordoba je oglasila preko svojih društvenih mreža.

„Dragiša Gudelj je dobro. On je prebačen u bolnicu Melilja na medicinske pretrage nakon što je napustio Alvarez Klaro. Čim budemo mogli, daćemo više informacija“, poručili su iz kluba.