Zvezda američkog fudbala život okončao vešanjem u zatvoru. Na terenu bio genije, a van terena serijski ubica.

Bivši igrač Nju Ingland Patriotsa i zvezda američkog fudbala, Aron Hernandez, pronađen je obešen 2017.godine u Masačusetsu gde je služio doživotnu kaznu zatvora.

Aron Hernandez bio je zlatni dečko američkog fudbala. Činilo se da ima savršen život. A onda je klupko krenulo da se odmotava…

Hernandez je u aprilu 2015. godine osuđen je na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja zbog ubistva igrača američkog fudbala Odina Lojda. U Lojda je ispucano šest metaka, a njegovo telo pronađeno je nedaleko od Hernandezove kuće.

Samo pet dana pre vešanja Aron je na sudu oslobođen za dvostruko ubistvo za koje je dogodilo 2012. godine kada su u pucnjavi ispred noćnog kluba u Bostonu smrtno stradali Daniel de Abreu i Safiro Furtado.

Aron Hernandez bio je zlatni dečko američkog fudbala. Imao je sve- izvanrednu karijeru, NFL ugovor vredan 40 miliona dolara, verenicu i ćerku. Hernandez je vodio dvostruki život.

Kada je počelo klupko da se odmotava, utvrđeno je da je Aron konzumirao „anđeosku prašinu“ koja se koristila kao anestetik na operacijama. Imao je intimne odnose sa muškarcima, i družio se sa osuđenim kriminalcima.

Postao je nasilan i ubio je troje ljudi-dva muškarca koji su ga polili pićem u klubu, i dečka koji se zabavljao sa sestrom njegove verenice. Na sudu je izjavio da nije kriv.

Odmah posle hapšenja izbačen je iz tima i otkazani su mu sponzorski ugovori.

Nakon što je osuđen na doživotnu robiju Hernandes se obesio čaršafom u ćeliji. Porodica je odlučila da donira njegov mozak za medicinska ispitivanja. Otkriveno je da je Hernandez patio od teškog oblika degenarativnog poremećaja mozga koji pogađa igrače američkog fudbala. Za isti je karakteristično impulsivno i nasilno ponašanje, a može se dijagnostifikovati isključivo nakon smrti.