Navijači Dinama pokušali da pobegnu iz Grčke? Ubica napravio grešku, policija ima DNK!

U noći između ponedeljka i utorka tokom tuče sa navijačima Dinama iz Zagreba navijač AEK-a iz Atine ubijen je nožem. Kako javljju grčki mediji policija je na tragu ubice. Na granici Grčke sa Severnom Makedonijom, sedmorica navijača privedena su, pošto su kombijem pokušali da pobegnu nakon nereda u Atini.

Grčki mediji pišu da su sedmorica navijača, koji pripadaju navijačkoj grupi „Bed Blu Bojs„, imali nameru da pobegnu iz Grčke i tako da izbegnu hapšenja u Atini. Kod njih su pronađeni noževi i palice, za koje se veruje da su bili korišćeni u neredima.

Hapšenja u Grčkoj nastavljaju se i tokom dana i trenutno je preko 100 navijača Dinama zadržano u pritvoru. Očekuje se da budu najmanje mesec dana u istražnom zatvoru. Za one navijače koji su povezani sa ubistvom navijača AEK-a preti doživotni zatvor. Grčki tvrde da imaju DNK sa lica mesta.

„Ubica je napravio propust. Na preminulom navijaču je ostao DNK trag, pa policija uzima DNK od svakog uhapšenog i upoređuje ga sa onim pronađenim na odeći ubijenog navijača“, piše „Newsit“.

Nož kojim je izvršeno ubojstvo nije pronađen.

Grčki mediji pišu da se još jedan navijač nalazi u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije