Neobična porodična priča. Otac je veliki partizanovac a ćerka mu igrala za Zvezdu. (Video)

Poznati srpski glumac, Slobodan Ninković, veliki je navijač Partizana. Njegova naslednica, Nađa Ninković je sa velikim uspehom igrala za Crvenu zvezdu.

Boda nikada nije krio svoju naklonost prema crno-belim bojama. Aktivno je uključen u sve ono što rade košarkaški i fudbalski klub. Boda svojom pojavom i promotivnim spotovima pomaže Partizanu.

Mlađa ćerka Slobodana Ninkovića, Nađa Ninković izgradila je karijeru u redovima najvećeg rivala – Crvene zvezde. Kao devojčica počela je da trenira odbojku u Zvezdi. Stigla je do prvog tima Zvezde, ali i do reprezentacije Srbije. Posle Zvezde karijeru je gradila u inostranstvu.

Slobodan Boda Ninković bio je redovan na utakmicama svoje ćerke Nađe. Zajedno sa suprugom Slavicom nije propuštao nijednu utakmicu crveno-belih. Nađa je sa Crvenom zvezdom osvojila dve duple krune. Dres Zvezde u seniorskoj konkurenciji nosila je punih šest sezona.

Nađa Ninković igrala je za švajcarski Volero Cirih, italijanski Azura Volej, rumunski Volej Alba Blaj, brazilski Volej Nestle Ozasko, a sada je član poljskog Komerskona.

Nađa Ninković koja igra na poziciji srednjeg blokera. Sa reprezentacijom Srbije bila je prvak Evrope. Bila je i najbolji srednji bloker Evropske lige.

Slobodan Boda Ninković je glumac i voditelj. Rođen je u Smederevu 1956.godine. Od 1995. godine je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Ostvario je zapažene uloge u pozorištu, u filmovima i televizijskim serijama. Penzionisan je decembra 2021. godine. Dodeljena mu je Svetosavska povelja grada Smedereva.

Glumac Sloban Boda Ninković godinama važi za jednog od naših najboljih glumaca. U njegovom životu postoje dve velike ljubavi, jedna je gluma, a drugo su njegove nasledice.

Boda Ninković sa suprugom Slavicom ima dve ćerke. Starija ćerka Anja radi kao filmski producent. Mlađa ćerka, Nađa je u državnom dresu osvojila niz sjajnih odličja, na koje su njeni roditelji Boda i Slavica beskrajno ponosni.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije