Jedna od najlepših teniserki u epizodi – Porodična idila!

Teniska zvezda Ana Ivanović prošetala je Milanom i iznova pokazala moć svog stila. Na slavnoj teniserki videli smo modernu odevnu kombinaciju, bez napadnih detalja, a sa mnogo dobrog ukusa za modu. Ana je bia u društvu majke, supruga i njihovih starijih sinova.

Da bi imali dobar stil morate znati gde je prava mera i morate odgovor na pitanje šta nositi u određenoj prilici. Bitno je pitanje mere, ali i da znate koji modni trendovi vama najviše odgovaraju. Za Anu Ivanović to nije nepoznanica.

Na Ani Ivanović smo više puta videli pantalone ovakvog kroja. Nedavno se pojavila u sličnom modelu u roze boji. Ovakve pantalone su veoma zahvalne za kombinovanje i laska skoro svakoj građi.
Top-majica može da se nosi sve dok traje produženo leto, a naročito ako je u ovako razigranoj boji. Patike su među najpopualrnijim modelima, duže vreme što nije slučajnost jer baš ovaj model može da se nosi i uz pantalone i uz različite varijante haljina.
Majica je sjajno ukombinovana sa torbom.

Ana Ivanović privukla je pažnju dok je šetala Milanom, uostalom- kao svaki put, kada se pojavi.

Bastijan Švajnštager, suprug Ane, pojavio se u klasičnoj, a dobro osmišljenoj sportsko-elegantnoj odevnoj kombinaciji. Dečaci Luka i Leon bili su odeveni kao blizanci, skoro identično.