Kako je Bosanka mogla da rasturi brak Bekama i Viktorije?

Dejvid Bekam je svetska fudbalska ikona. Dejvid svojom harizmom i uspehom osvaja srca ljudi širom sveta već decenijama. Dejvid je u braku sa Viktorijom, bivšom članicom britanskog pop sastava „Spice Girls“ i uspešnom modnom dizajnerkom. U braku su skoro 25 godina, a kruna njihove veze je četvoro dece.

Uz Bekamovo ime vezane su razne afere i pre i posle braka.

Rebeka Los bila je lični asistent Dejvida Bekama tokom njegovog igranja u Real Madridu. Kružile su glasine o njihovom stratvenom odnosu ali je Bekam sve demanotvao.

Sara Marbek tvrdila je da je imala aferu sa Dejvidom dok je bio u braku sa Viktorijom. Pevačica Rebeka Ferguson je takođe povezivana sa fudbalerom.

Brak Bekamovih je najveću krizu imao pre 16 godina i to zbog jedne Bosanke. Stvari su se toliko zakomplikovale, da su im svi prognozirali razvod.
Davne 2007. godine jedna prostituka bosanskog porekla Irma Nici obelodanila je aferu sa Bekamom. Ona je za magazin „In Touch“ ispričala kako je bila intimna sa Bekamom.
Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavniku bih mu dala ocenu 7,5 – rekla je Irma tada.

Irma Rici

Bekam je oštro negirao njene navode i podneo tužbu protiv spomenutog magazina, a sudu je dostavio detaljnu izjavu na pet stranica.

Prema glasinama Bekam je Niki i još jednoj devojci platio 6.000 dolara za grupne intimne odnose.
Časopis je kasnije objavio da su tvrdnje bile lažne.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije