Kim Kardašijan smuvala Bekama! Navijači već kukaju.

Kim Kardašijan je najpoznatija starleta na svetu. Ona ima novog dečka! Kao i svaki prethodni, i aktuelni je velika zvezda, poznati NFL igrač Odel Bekam džunior.

Odel Bekam džunior je hvatač Baltimor Rejvensa. Hvatač koji se proslavio u Njujork Džajentsima. Sad je uspeo da smuva jednu od najpoželjnijih žena na svetu. Više puta su viđeni zajedno u izlascima i na večerama. Pre Kim Bekama su ranije povezivali sa njenom sestrom Kloe. Nikada nije potvrđeno da su oni gajili nešto više od prijateljstva, iako su se 2016. pojavljivali zajedno u javnosti.

„Pipl“, čuveni američki nedeljnik koji prati živote poznatih, starleta i sportista su „kliknuli“ čim su se upoznali.

Bekam je doskoro imao devojku Lorin Vud, sa kojom ima devetnaestomesečnog sina Zajdena iz četvorogodišnje veze. Bekam nikada nije rekao i otkrio da se sa njom rastao, niti su obrisali slike na društvenim mrežama, ali je sada jasno da sa majkom svog deteta više ne živi.

Ni Kim ni Odel nisu želeli da komentarišu za „Pipl“ svoju vezu, niti su potvrdili ili demantovali navode.
Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja jer se oboje druže sa slavnim ličnostima.

Na društvenim mrežama navijači Baltimor Rejvensa i obožavaoci Odela Bekama džuniora već su počeli sa pretpostavkama da će ga lepa Kim upropastiti. Oni podsećaju na „Kardašijan kletvu“, odnosno teoriju navijača širom Amerike da je svako ko se zabavljao sa nekom od sestara Kardašijan propao u životu.

Zvezda Los Anđeles Lejkersa, NBA košarkaš Lamar Odom, koji je bio u braku sa Kloe Kardašijan, predozirao se i zamalo umro. Reper Trevis Skot, koji sa Kajli ima dvoje dece, doživeo je katastrofu na koncertu 2021.godine. Tada je osmoro ljudi poginulo u stampedu. Muzičar Kanje Vest, koji je bio sa Kim u braku i sa kojom ima četvoro dece, psihički je oboleo nakon rastanka sa njom.