Bivša ljubavnica Dejvida Bekama uzvraća udarac: „Prestani da glumiš žrtvu“

Pre nekoliko dana objavljen je Netfliksov dokumentarac „Bekamovi“. Sve oči u filmu su uprte u porodicu koja već godinama puni novinske stupce. Posle gledanja filma oglasila se i bivša ljubavnica Dejvida Bekama, Rebeka Lus.

U dokumentarcu je spomenuta Dejvidova navodna preljuba o kojoj je tada brujao svet. Svi su čekali reakciju Bekamove navodne ljubavnice i dogodila se.
„Razumem da ima imidž koji mora da sačuva, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini sve da izgledam kao lažov, kao da sam izmislila ove priče“, rekla je Lusova za DejliMejl i dodala.

„Sve to izgleda kao da se predstavlja kao – ‘jadan ja’. Mora da preuzme odgovornost“, dodala je ona.

Rebeka je postala poznato ime 2003. godine kada je izjavila da je imala aferu sa oženjenim fudbalerom Dejvidom Bekamom.

Rebeka je radila kao personalni asistent za Bekamove kada je Dejvid igrao za Real Madrid. 2003. godine tvrdila je da je imala groznu četvoromesečnu aferu sa fudbalerom. Bekamovi su negirali optužbe, a tvrdnje nikada nisu potvrđene.

2017.godine Rebeka je podgrejala priču tvrdeći da su joj nudi million funti za snimak seksa. Bivša rijaliti zvezda, model i voditeljka Rebeka Los gostovala je u emisiji Bi-Bi-Si radia, kada je iskoristila priliku da ponovo javno govori o aferi sa Bekamom, koju je on oduvek demantovao.

Španjolka je navela da je dobila ponudu od britanskog novinara Maks Kliforda da snimi seks sa Dejvidom, ali je ona odbila iz jednog važnog ralozga.
„Jedna od prvih stvari koju mi je pokojni Maks Kliford ponudio kada sam došla u Englesku, nakon što se saznalo za aferu, jeste da napravim snimak seksa za koji bih dobila million funti na računu. Bila sam šokirana. Naravno, nisam pristala to da uradim. Nikada mi nije bio bitan novac, već istina“, istakla je u gostovanju.

Rebeka danas vodi miran, porodičan život i veoma se fizički promenila. Ima idiličan život, muža i dvoje dece, živi u planinama u Norveškoj, ima svoj joga studio…“