„Vlahovićeva misica“ u zagrljaju reprezentativca Italije i bivšeg dečka Viktorije Mihajlović

Atraktivna italijanska misica Karolina Stramare bila je poznata po tome što je radila kao prezenterka Serije B – ne računajući svet mode u kom je imala nadimak „Megan Foks.“

Mediji su je povezivali sa Dušanom Vlahovićem. Već posle prvog teksta da je navodno tajna ljubav srpskog reprezentativca, Karolina je dobila nadimak „Vlahovićeva misica.“ Ni Dušan a ni Karolina nisu potvrdili da li su bili zajedno, niti su pričali jedno o drugom u javnosti.

Ipak Karolina je dala jedan intervju za „Tutosport“ u kom je istovremeno priznala da je oduvek velika navijačica Juventusa, te počela da brani Vlahovića.
Imao je velike uspehe u Firenci, a kada je stigao u Juventus, počeo je da živi novu, drugačiju stvarnost, koju verovatno nije ni očekivao. Preko noći se našao u Torinu igrajući za Juventus. Život mu se okrenuo naglavačke. Videla sam promenu za nekoliko dana. Odveli su ga iz Firence i došao je u Torino kod navijača Juventusa. Fiorentina je zbog toga pokušavala da ga „sahrani“ – rekla je Karolina i dodala:
Uvek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvek sam mu zavidela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi.

Atraktivna Italijanka Karolina Stramare je ovih dana objavila na svojim društvenim mrežama da je u vezi sa reprezentativcem Italije Pjetrom Pelegrijem. Ona je vezu sa Pelegrijem sama otkrila tako što je podelila nekoliko zajedničkih fotografija i poruku:- Sinoć sam zaspala misleći da se ništa neće menjati kod nas. Danas sam se probudila i mislim isto, ali jače. Dobro jutro lepi dečko.

Pelegri je, inače, član Torina i saigrač je trojice srpskih reprezentativaca – Nemanje Radonjića, Luke Ilića i Vanje MIlinković – Savića.

Pelegri je svojevremeno bio u vezi sa ćerkom Siniše Mihajlovića, Viktorijom.