Ljubavna priča Dejana i Ivane Bodiroga

Dejan Bodiroga je srpski košarkaš. Mnogi ljubitelji košarke ga smatraju najboljim igračem koji nikada nije igrao u NBA ligi. Sa reprezentacijom Jugoslavije Bodiroga je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 1996., dva Svetska prvenstva i 3 Evropska prvenstva. Dejan Bodiroga je poznat je zbog liderstva, košarkaške inteligencije i sposobnosti da igra na svim pozicijama. Rođen je 2. 3. 1973. u Zrenjaninu.

Dejan Bodiroga je zvanično jedan od najboljih evropskih košarkaša ikada. Još pre više od dvadest godina širom zemlje orilo se sa tribina „Mi imamo svoga boga, ime mu je Bodiroga“. Tih godina njegovo srce osvojila je manekenka Ivana Medić.

Nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije na ludi kamen za izabranicom je stao bez velike pompe. Sudbonosno „da“ Dejan i Ivana izgovorili su 13. jula 2003. godine u Sabornoj crkvi. Bilo je prisutno svega pedesetak zvanica. Međutim to nije smetalo ljudima da popularnom Dejanu i na ulici skandiraju „Mi imamo svoga boga“. Skandiralo se i Ivani – „Sad si uzela trofej, Ivana“.

Ivana je prestala aktivno da se bavi modelingom i manekenstvom. Posvetila porodici i vaspitavanju njihovog sina Nikole. Ivana nikada nije važila za tipičnu ženu sportista, niti je zarad medijske pažnje koristila poziciju i zvučno ime svog supruga. A kako su brojne pripadnice lepšeg pola želele da budu na mestu supruge slavnog košarkaša, čini se, da je mnogima trn u oku.

Ivana vodi izuzetno miran i povučen život. Trudi se da svoju privatnost sačuva od očiju javnosti. U javnosti se retko mogu sresti zajedno. Ivana i danas pleni damskim stilom i prirodnom lepotom, a i dalje ima manekensku građu.