Nakon sedam godina Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin stavljaju tačku na svoj brak

Kako je Alo! prvi pisao glumica Jelisaveta Orašanin razvodi se od košarkaša Miloša Teodosića nakon sedam godina braka. Kako izvor za Alo! tvrdi sve je počelo nepoverenjem zbog navodne preljube. Glumica i proslavljeni sportista već neko vreme ne žive zajedno.

Kako Alo! piše problem je nastao kad je Milošu neko iz Beograda javio da ga Jelisaveta vara sa jednim od najpoželjnijih gradskih neženja. Tada su nastale velike svađe jer Miloš nikako nije želeo da pređe preko preljube.

Prema izvoru tračak nade u spas braka pojavio se dolaskom Miloša u Crvenu zvezdu. Izvor tvrdi da se Jelisaveta trudila na sve načine da spasi odnos sa Milošem, ali je svakim pokušajem bilo sve gore.

Izvor tvrdi a piše Alo! da su se Jelisaveta i Miloš krajem prošle godine dogovorili da se sporazumno razvedu, ali za sada ne govore o tome ni sa najbližim prijateljima.

Par se venčao 2017. godine. Pre venčanja na insistiranje glumice potpisali su pred advokatima i sudijom ugovor o podeli lične imovine ukoliko dođe do razvoda.

U ugovoru su navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dele. Sve što zajednički budu stekli tokom braka deliće se ravnopravno. U okviru ugovora stoji i stavka pod kojom Jelisaveta ima apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine tokom trajanja braka.

Jelisaveta je insistirala na potpisivanju predbračnog ugovora. Želela je time da mu dokaže da je ona sa njim iz čiste ljubavi i da joj materijalne stvari ne predstavljaju ništa.

Jednom prilikom Jelisaveta je govorila da se sa košarkašem pre venčanja videla samo 19 puta i da je porodicu Miloša upoznala na venčanju.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin imaju dvoje dece, Bogdana i Petru.