Ljubila košarkaša, „skinula“ Đokovića i pokazala dečka

Aliz Lim je bivša francuska teniserka. Ona ima 34 godine. Bila je trogodišnjoj vezi sa proslavljenim košarkašem Tonijem Parkerom. Raskinuli su pre nekoliko nedelja kako je objavio Toni. Parker je inače vlasnik evroligaškog kluba Asvel.

Aliz Lim sada radi na Eurosportu. Pred početak Masters turnira u Monte Karlu ona je intervjuisala Novaka Đokovića. Sve vreme intervjua sa Novakom Aliz je na sebi imala Novakovu jaknu. Objasnila je zašto je to tako.
„Imala sam sreću da budem sa Novakom, koji je bio džentlmen. Ovde je hladno, iako mnogi misle da je toplo“.

Navijači su u Monte Karlu primetili i da Grigor Dimitrov ima novu devojku.

Grigor Diimitrov igra fantastično u ovoj sezoni. Igrao je finale Pariza i Majamija, osvojio je Brizbejn. Poznato je da je Bugarin među najvećim zavodnicima na ATP turu. Bio je sa Nikol Šercinger i Marijom Šarapovom, dovodio se u vezu sa lepom Rumunkom Madalinom Geneom. Sada je u vezi sa lepom bivšom teniserkom Aliz Lim.

Primećeni su u Monte Karlu i to u provodu. Na snimku na društvenim mrežama, vidi se da je Dimitrov čekao lepoticu u svom Lamborginiju, dok je odlazila sa večere na kojoj je bila sa prijateljicama.

Nije poznato da li je Novak Đoković znao za ljubavnu vezu svog bratka sa lepom voditeljkom Eurosporta. Ali zna se da Novak za svog bratka kaže da je „najlepši i najzgodniji na ATP turu“.