Tasa i Nemanja prave veselje decenije. Prave dve svadbe.

Nemanja Gudelj i pevačica Anastasija Ražnatović su nedavno postali muž i žena. Na večnu ljubav zakleli su se pred Bogom. Ta vest je protekla kroz javnost munjevitom brzinom.

– Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak dve lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u dve zemlje: Srbiji i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe.

Saznajemo da par neće praviti klasičnu svadbu. Biće organizovane dve svadbe. Jedna će biti u Sevilji a druga u Beogradu.

U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju – završava izvor.

Nemanjine komšije imaju samo reči hvale za njegovu suprugu.

Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: „Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde.“ Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale – ponosno je rekla komšinica.

Sve pohvale za Nebojšu, suprugu Olju i kompletnu familiju imaju i Trebinjci, ali i komšije, koje jedva čekaju veselje – rekla je Nemanjina komšinica.