Slavlje koje se ne zaboravlja. Slike sa svadbe i sada kruže internetom.

Pre 14 godina na „ludi kamen“ stali su Darko Miličić i njegova izabranica Zorana Markuš. Danas fitnes instruktorka, a tada mlada studentkinja iz Novog Sada, Zorana Markuš, i NBA košarka a sada poljoprivrednik Darko Miličić venčali su se u Crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima. To je bilo 23.maja 2009. godine. Svadbom su krunisali svoju tri i po godine dugu vezu.

Mlada je tada blistala u sedmom mesecu trudnoće. Na sebi je nosila venčanicu kreatora Darka Kostića.

Među brojnim zvanicama bili su legenda srpske košarke i selektor, pokojni Duda Ivković, kao i Darkovi saigrači poput Nenada Krstića, Mileta Ilića, Željka Rebrače i Nemanje Aleksandrova.

Marko Jarić i njegova tadašnja supruga, brazilski top model Adrijana Lima i španski košarkaš Mark Gasol bili su zvezda večeri.
Adrijana Lima je bila u trećem mesecu trudnoće ali to joj nije smetalo da uživa u našoj kuhinji i da uživa i igra uz pesme Ane Bekute.
Španski košarkaš i NBA košarkaš Mark Gasol je uživao i dobro se provodio. Tada je nastala čuvena slika kako Gasol u rukama drži čuturu ili u narodu poznatu kao buklija.

Mlađi od braće Gasol je poznat kao i ljubitelj „dobre kapljice“ i uživalac u alkoholnim pićima, pa je prilikom boravka u Srbiji isprobao sve najbolje što u tom segmentu naša zemlja nudi.

Ova slika se i danas 14 godina kasnije često pojavljuje na društvenim mrežama. Prati je mnogo komentara a jedan od čestih komentatora slike je i sam Mark Gasol.