Sve ljubavne veze Elene Karić prve žene Peđe Mijatovića

Elena Karić je ćerka naše čuvene dizajnerke Verica Kuzmančević Rakočević. Beograđani je zovu decenijama fatalna žena Beograda. Elena se kao tinejdžerka oprobala u manekenstvu. Fotografisala se za naslovne strane mnogih časopisa. Medijski bum napravilo je njeno venčanje sa Predragom Mijatovićem.

Elena i Predrag venčali su se početkom devedesetih- Elena je imala 18, a Mijatović 22 godine. Mnoge žene su uzdisale za Mijatovićem zbog njegovog izgleda, njegove drskosti i doze buntovništva. Oženio je Elenu koja je već nosila titulu beogradske lepotice.

Ljubavna priča Elene i Predraga krunisana je rođenjem sinova Andreje i Luke. Brak poznatog para počeo je da puca. Razvod se desio 2001. godine, bio je to kraj ove ljubavne priče i najava novih.

Ostavila je bolesnog sina koji se rodio sa cerebralnom paralizom u Španiji a ona se vratila u Beograd. Sine je živio do 2009.godine a brigu o njemu vodio je Peđa Mijatović i njegov dobar prijatelj. Peđa se posle nekoliko godina oženio sa bivšom manekenkm Anetom Milićević sa kojom je dobio tri ćerke, Nađu, Ninu i Lolu.

U Eleninom životu pojavio se Andrija Drašković. Sa Andrijom Draškovićem Elena je dobila sina Mateju. Njena veza sa kontroverznim Andrijom Draškovićem usledila je ubrzo nakon razvoda i bila je veoma burna. Pričalo se po Beogradu da je Elena samo u bundi i vešu došla na njegova vrata.

Elena je bila uz Andriju kada je 11. septembra 2000. u jednom beogradskom restoranu sa svojim kumom Aleksandrom Golubovićem ubio Surčinca Zvonka Plećića Pleću. Veza Elene i Andrije je posle sudskog epiloga završena.

Andrija Drašković je posle Elene upoznao 20 godina mlađu manekenku Tamaru Nikšić, svoju sadašnju suprugu sa kojom ima ćerku.

Eleni se desila se najveća ljubav. Elena je postala snaja jedne od najuticajnijih srpskih porodica, porodice Karić. Udala se za sedam godina mlađeg Jugoslava Karića. 11. marta 2005. čula su se svadbena zvona. Elena je postala gospođa Karić. Elena i Jugoslav dobili su sina Simona.

U vezi Elene i Jugoslava bilo je raznoh afera. 2017. godine Beogradom se širila priča o vezi Elene i Marije Šerifović. Elena nije komentarisala ove priče ali je Jugoslav sve smirio komentarom „Kada je koren dubok… nema razloga plašite se oluje„.

U oktobru 2019. godine pojavila se vest da je Elena u vezi sa umetničkim footgrafom Dušanom Reljinom. Pojavila se vest da je zatražila razvod od Jugoslava Karića, koji to nije želeo da prihvati.

Elena Karaman Karić i Jugoslav Karić su 2020. rešili da okončaju brak.

Nakon što se razvela od Jugoslava Karića, dizajnerka nameštaja Elena Karaman prodala je kuću na Kosmaju porodici Đoković, a u blizini kupila imanje na kojem je sagradala svoju kuću.