Žestoki momci, sportisti i tatini sinovi… Kako su propali svi brakovi bivše žene Predraga Mijatovića?

Elena Karaman je svojevremeno važila za jednu od najatraktivnijih žena Beograda. Bivši muževi Elene Karaman važili su za velike šmekere, pa ipak, njihovi brakovi sa ćerkom Verice Rakočević bili su burni i ne dugog veka.

Svojevremeno važila je za jednu od najfatalnijih žena pa nije ni čudo što u svojoj biografiji beleži burnu emotivnu prošlost.

Kada se početkom devedesetih udala za Predraga Peđu Mijatovića sve je delovalo kao ljubavna priča, koja će se završiti „happy end-om“, ipak nije bilo tako. Iz ljubavi dobili su sinove Luku i Andreja. Brak su okončali burno 2001. godine, a skandali, koji su obeležili njihov odnos završili su u medijima. Tada se pisalo da je Elena Predragovom saigraču iz Valensije rodila ćerku, dok ju je on varao sa manekenkom Karen Mulder. Borba za starateljstvo bila je opaka, a Elena je Peđu tužila da ne plaća alimentaciju.

Posle razvoda sa Mijatovićem, Elena je otpočela vezu sa kontroverznim biznismenom Andrijom Draškovićem. Draškoviću je rodila sina Matiju. Kada je Drašković zbog ubistva završio u zatvoru brak je pukao.

Upoznala je Jugoslava Karića, sa kojim je imala najlepši brak i najdužu emotivnu priču. Sedam godina mlađi Jugoslav, bio je opčinjen Elenom Karić. Sin Simon došao je kao kruna ljubavi.

Počela su šuškanja da je Elena u romantičnoj vezi sa dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom. To je bio jedan od glavnih povoda za razvod od Jugoslava.

Sada je dizajnerka enterijera u srećnoj vezi sa fotografom. Svoju bliskost više ne kriju