Ronaldo je nedavno stao na ludi kamen, ali se i dalje pamte sve njegove veze i afere.

Luis Nazario de Lima Ronaldo, legendani brazilski fudbaler, nedavno je uplovio u svoj četvrti brak i tako krunisao sedmogodišnju vezu sa manekenkom Selinom Loks!

Ronaldo je iza sebe ostavio raskalašan život. On se polako smirivao kako je veza sa Selin postajala ozbiljnija. Mnogi će i dalje pamtiti zabave koje je orgranizovao. Zabave na koje su dolazili autobusi puni devojaka.

Moja devojka je jako srećna što sam se povukao sa tih žurki, mada priznajem da mi nedostaju – rekao je Brazilac pre nego što je zaprosio Selinu.


Ronaldov seksualni apetit oduvek je bio problematičan. Prvi brak sa fudbalerkom Milenom Dominges trajao je četiri godine i dobio je sina Ronalda. Posle dve godine nakon razvoda, on je ušao u brak sa manekenkom Danijelom Čikareli, na glamuroznom venčanju. Brak je pukao nakon tri meseca jer je Danijela tvrdila da je Ronaldo neveran. Ispostavilo se da je to tačno, pošto je uskoro Ronaldo dobio sina sa konobaricom Mišel Umezu.

Devojka koja će se zauvek pamtiti kada je u pitanju Ronaldo jeste Suzana Verner. Veza je trajala tri godine. Ronaldo je tada sumnjao da ga Suzana vara sa reprezentativnim kolegom Žuliom Cezarom. To nikada nije dokazano. Činjenica da se Vernerova posle udala za nekadašnjeg golmana i da imaju dvoje dece. Ronaldo je Suzani zamerao i što se previše druži sa novinarom Pedrom Bialom. Tvrde novinari da je to tačno i da se Suzana osećala zapostavljeno zato što je Ronaldo bio fokusiran na fudbal.

Luis Nazario de Lima Ronaldo, legendarni brazilski fudbaler, odlučio je da po četvrti put stane na „ludi kamen“ i uđe u brak! Izabranica nekeadašnjeg asa Barselone, Reala, Intera i Milana je atraktivna manekenka Selina Loks, inače 14 godina mlađa od njega.

Ronaldo je trenutno vlasnik Valjadolida i Kruzeira, a iza sebe ima brakove sa Milenom Domingez, Danijelom Čikareli i Beatris Antoni.

Otac je četvoro dece – mada je sina Aleksandra 2005. godine dobio sa konobaricom Mišel Umezu. Drugi sin, Ronald, ima 23 godine, dok su ćerke Marija Sofija i Marija Alis stare 14 i 13 godina.