Rodila je troje dece i govori pet jezika. Žena Peđe Mijatovića je lepotica bez konkurencije.

Nekadašnji vrhunski fudbaler Predrag Peđa Mijatović je imao loš brak sa Elenom Karić. Elena je ostavila Peđu i bolesnog sina i vratila se u Beograd. Srećom po Peđu daleke 2000,godine na jednoj reviji u Kotoru upoznao je Anetu Mijatović.

24 godine su su srećnom braku. Aneta mu je bila najveća podrška tokom teškog životnog perioda.

„Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje“, rekao je Mijatović jednom prilikom.

Upoznali su se u Kotoru. Tri meseca trajala je veza na daljinu. 2000. godine sklopili su građanski, a potom i crkveni brak.

Aneta je bivša manekenka. Diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu. Sada se bavi dizajnom enterijera. Govori čak pet jezika. Aneta i u petoj deceniji izgleda brutalno.

aneta i dejan mijatovic

Tokom braka dobili su Peđa i Aneta tri ćerke. Imaju Nađu, Ninu i Lolu. Sve tri Peđine i Anetine ćerke su vrlo aktivne na društvenim mrežama. Iako žive i školuju u Madridu nisu zaboravile srpski jezik.

Nađa i Nina su završile fakultet na univerzitetu „ICADE“. Na tom univerzitetu sada studira i najmalađa Lola.

Sve tri ćerke Predraga Mijatovića pojavom i linijom podsećaju na majku Anetu. Zato i ne čudi što na fotografijama izgledaju kao da se profesionalno bave manekenstvom i modelingom.

Aneta Milićević rođena je u Beogradu. Mama joj je Beograđanka, a tata je iz sela Krnjača kod Pljevalja.

Peđa je taj koji je napravio nešto izuzetno i vanserijski u životu. Mnogo ga volim i poštujem. Moj život je bio potpuno podređen njegovoj karijeri i odrastanju naših devojčica.- kaže Aneta Mijatović.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije