Englezi pišu o ćerki Peđe Mijatovića. Ona je jedna je od najzgodnijih manekenki.

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović je tokom karijere postao legenda Partizana i Real Madrida, ali ovih dana u Engleskoj on nije najpopularniji član svoje porodice.

Stupce britanskog tabloida „San“ popunjava njegova 19-godišnja ćerka – Lola Mijatović.

Peđa Mijatović u karijeri je nosio dresove Budućnosti, Partizana, Valensije, Real Madrida, Fiorentine i Levantea. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 73 meča.

Lola je jedna od troje dece koliko je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije dobio sa Anetom, manekenkom i dizajnerkom enterijera. Iako ima samo 19 godina već je počela da osvaja svet mode.
Pomenuti „San“ piše da je Lola trenutno jedna od najperspektivnijih dizajnerki i modela u ovom trenutku i da je čak blizu toga da se iz Madrida preseli u Pariz.

Lola takođe voli sport – ali košarku! Viđena je na utakmicama Reala. Pre nekoliko godina podelila je fotografiju iz Pionira.
Jednom je pričala kakav uticaj na nju je imao sam Predrag.
Naučio me je da nikada ne odustajem i da se suočim sa novim izazovima, ali pre svega da budem skromna i dobra osoba. On uvek daje dobre savete fudbalskim metaforama.

„Kao dete nekadašnjeg napadača Reala iz Madrida, ona bi svakako trebalo da zna kako je to kad si u centru pažnje“, piše na početku teksta koji je izašao u „Sanu“.