Sudijski ekspert o penalima Zvezde protiv TSC-a. Da li je neko sumnjao da će sudijski ekspert reći drugačije?

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili protiv TSC-a u Bačkoj Topoli. Ovaj meč su obeležila i dva dosuđena penala u korist Crvene zvezde. Isto kao i u prethodnom kolu. Fudbalska javnost se dva dana pita postavlja pitanje – da li su bili ili ne?

O situacijama se u emisiji na Arena sport televiziji oglasio i sudijski ekspert Zdravko Jokić.

Da li je neko sumnjao da su za sudijskog eksperta penali postojali i da su ispravno dosuđeni. Naravno da nema nijedan ljubitelj fudbala i posmatrač TV Arena da unapred nije znao odgovor. Kako navijač jednog kluba može biti ekspert?

Uzalud se ekspert trudio da nam objasni pravilo kod dosuđenih penala, kad taj ekspert za iste ili slične situacije ima drugačije obrazloženje. Da li je neko sudujski ekspert ako pravilo nije isto i ako ne važi za sve klubove ako već važi za Crvenu zvezdu?

Ima li neko objašnjenje kako se postaje sudujski ekspert. Da li se sudijski ekspert postaje tako što ćeš navijati za najpopularniji klub u zemlji i uvek govoriti da je sudija u pravu kad svira u Zvezdinu korist?

Da li se postaje sudijski ekspert na Areni ako stalno menjaš fudbalska pravila zavisno dali se radi o Zvezdi ili o Partizanu?

Ubeđen sam i ja kao i svaki ljubitelj fudbala da postoji samo jedno pravilo i da to važi za sve klubove, za sve trenere, za sve sudije pa čak i za sudijske eksperte. Jedino to ne važi za sudijskog eksperta Zdravka Jokića i novinare Arene.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije