Jelena Đoković u zagrljaju dva najbolja muškarca

Jedna predivna fotografija osvanula je na Instagram profilu Jelene Đoković. Ona je na svoj Instagram profil postavila fotografiju sa svojim suprugom, Novakom Đokovićem i Nikolom Jokićem.

Slika je nastala u Crypo.com areni u Los Anđelesu. Pored Jelene fotku krase i dva svetska asa, NAJBOLJA, kako je ona napisala ističući da obojica dolaze iz Srbije.

Fotografija je zabeležila i Jelenino sjajno modno izdanje – oda jednostavnosti u odevanju i sportske- elegancije.

Na fotografiji je mnogo „detalja“ za komentarisanje. Na slici je sjajno društvo, odlično stilizovane Jelene Đoković do sportsko-elegantnog sjajnog Novaka Đokovića i ništa manje sjajnog Nikole Jokića.

Jednostavno odevanje nije „jednostavna stvar“. Treba znati iskombinovati odevne komade tako da čine efektnu celinu. Treba spojiti materijale, boje, podstilove, sitnice…Ukoliko se pogreši samo u jednom koraku, utisak se promeni, nagore.

Jelene Đoković zna sve cake najboljeg stila. Ona zna da modno izdanje uskladi sa događajem što je veoma bitno. Adekvatnost u odevanju je značajna stavka i sa njome lako izlaze na kraj oni koji poznaju modu.

Odevna kombinacija Jelene Đoković je spoj jednostavnih krojeva i odmerenog kolorita. Jelenina odevna kombinacija je pratktična, udobna, moderna, klasična i elegantna. Pet u jedan.

Modnim kritičarima se dopada i ležernija frizura i diskretna šminka Jelene. Po modnim kritičarima ovakav model džinsa može se nositi tokom prolećne modne sezone i može se kombinovati na milion načina.