Slavni fudbaler već 15 godina je u vezi sa Srpkinjom. Naučio je kako se govore neke reči na našem jeziku.

U epicentru dešavanja, za vreme utakmice Mančester Sitija protiv Crvene zvezde, sasvim slučajno našli su se nekada slavni fudbaleri Tjeri Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards. Oni su pokušavali da u originalu izgovore ime aktuelnog šampiona Srbije.

Karager i Ričards su uglavnom lupali gluposti. Tjeri Anri se veoma dobro snašao. Pogrešio je tek u jednom slovu. Postoji i razlog. Anri je već 15 godina u vezi sa prelepom Srpkinjom Andreom Rajačić!

Andrea Rajačić je ćerka slavnog hirurga Nebojše Rajačića. Ona je rođena u Sarajevu 1986. godine. Andrea je odrasla u Kuvajtu, a školovala se u SAD. Tokom jedne posete Španiji pala je na šarm slavnog fudbalera.

Već 15 godina njihova ljubav cveta. Tjeri i Andrea uspevaju da drže podalje od javnosti svoju vezu. U njihovoj vezi nema trzavica. Oni su odlučili da ne budu često u centru pažnje. Povremeno se pojavljuju zajedno na sportskim događajima.
Isključivo ljubavi pripisaćemo to što je Anri lakše i tačnije izgovorio ime našeg prvaka.

Legendarni francuski fudbaler Tjeri Anri završio je karijeru u leto 2014. godine, a osvojio je sve moguće trofeje, odnosno 15 klupskih. Najbolji je strelac Arsenala u istoriji sa 377 golova, a na 121 nastupu u dresu reprezentacije Francuske upisao je 51 pogodak.

Manekenka i bivši fudbaler imaju troje dece. Nekadašnji as bio je prethodno u braku četiri godine. Bračni život sa Klarom Meri okončan je zbog navodne nevere Francuza.

Andrea je po struci ekonomista i ne voli da se eksponira, a smeta joj kada je zovu manekenkom, priča tri jezika i dolazi iz porodice intelektualaca.
Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih želela da istupam s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Tjerija i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi oko godinu dana i da smo se upoznali u Španiji. Više od toga, posebno sada, ne bih želela otkrivati. Možda promenim mišljenje nakon nekog vremena, ali zasad je tako – kratka je i iskrena bila Andrea Rajačić.

Andreina majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan od najuglednijih plastičnih hirurga.