Jevgenij Malkin je jedna od najvećih hokejaških zvezda u ovom veku. Mnogi ga smatraju uz Aleksandra Ovečkina najboljim ruskim hokejašem.

Jevgenij Malkin je superstar Pitsburga. On je sa Pitsburgom osvojio tri Stenli Kupa. Pre dve godine produžio je ugovor do leta 2026. Vrednost novog ugovora je bio 24,4 miliona dolara.

On je u NHL ligu stigao kao drugi izbor na NHL draftu 2004. godine. Malkin je u braku sa Anom Kosterovom. Smatraju se za jedan od najatraktivnijih i najpoznatijih parova u Rusiji, ali i šire.

Ana je prepoznatljivo TV lice. Radila je za brojne televizijske kuće. Poslednja u nizu je “Match TV“. Ana slovi za najlepšu sportsku novinarku u svojoj zemlji. Ana je krajem 2015. godine odlučila da napusti posao i zemlju na neko vreme i preseli se u SAD. Razlog je bio Jevgenij Malkin. On je bio taj koji je pozvao svoju voljenu da napusti sve i preseli se s njim u Ameriku. Nakon kraćeg razmišljanja, Ana se složila.

Malkin je svoju najveću ljubav prvi put ugledao upravo putem TV ekrana. Poslao joj je poruku predstavivši se kao Jevgenij Malkin. Prijateljstvo je preraslo u romantičnu vezu. Ubrzo je ljubav na daljinu postala nepodnošljiva, pa je insistirao na tome da se Ana preseli u SAD.

2015. godine su objavili vjeridbu. Godinu dana kasnije rođen im je sin Nikita. Nekoliko sedmica pre rođenja sina su se venčali. Žive u višemilionskoj vili u Pitsburgu u blizini trening baze hokejaškog kluba. Ani je celo vreme nedostajala Rusija , a posebno posao. Ona se u jesen 2020. vratila u Moskvu. Kasterovoj je odmah ponuđen posao na Match TV.

Zbog svog izgleda radila je za brojne magazina poput „Maxima“. Ana Kasterova je simbioza voljene supruge, brižne majke, talentovane novinarke i seksi devojke. Malkin sa Rusijom ima i titulu prvaka sveta.