Đoković nastavio rat s publikom u Parizu. Pokazao im ono „ono što se ne sme“ uz sočne reči. (Video)

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, uspeo je da se plasira u finale Mastersa u Parizu. U polufinalnom duelu slavio je protiv Andreja Rubljova sa 2:1. Novak je došao do veoma teške pobede, zbog koje će se boriti za svoju sedmu titulu na ovom turniru.

Đoković je tokom meča imao dosta problema. Izgubio je prvi set, potom se i u drugom dosta mučio, a na sve to, publika je bila sasvim protiv njega.

Ponovo su mu zviždali, ponovo su negodovali, a eskalacija se dogodila između drugog i trećeg seta, kada je Novak tražio masažu od svog kondicionog trenera, kada mu je ponovo publika zviždala.

Nije im ostao Novak dužan, na samom kraju meča je i on imao poruku za njih.

Rukama je pokazivao na „zabranjeno“ mesto i poručio im je nešto na srpskom, što takođe nije bilo baš pristojno.

Momenat koji ističu strani mediji nije pobeda, niti činjenica da ju je postigao pod nemogućnim uslovima zbog umora, povrede i neprijateljskog pristupa publike, već ističu jednu proslavu.

Novak neretko na kraju meča pokaže svoju filozofiju tako što prst usmeri prvo ka glavi, potom ka srcu i na kraju ka međunožju, asocirajući na poznatu izreku koju je verovatno svako bar jednom čuo „glava, srce, mu**“.

Ovog puta je malo više pažnje posvetio trećem delu i tako je hteo da naglasi šta je presudilo u meču, a to je posebno zasmetalo stranim medijima koji su ga odmah napali i njegovu proslavu nazvali bezobraznom i nedopustivo vulgarnom. Procenite sami.