Sportisti vole lepe pevačice, a vole i one njih. Mnoge ljubavi bile su kratkog veka, dok pojedine uspevaju da odole vremenu.(Video)

Poznato je da sportisti vole lepe žene. Nije tajna da i žene vole sportiste. Mnogi sportisti sa naših prostora su izgleda slabi na pevačice. Mnoge ljubavne veze sportista i pevačica bile su kratkog veka dok pojedine uspevaju da odole vremenu i problemima koje javni život nosi sa sobom.Poznate su ljubavne priče hrvatskog vaterpoliste Ronalda Lopatnija i pevačice Tereze Kesovije, tenisera Radmila Armenulića i Silvane Armenulić kao i ljubavna priča košarkaša Dražena Petrovića i pevačice Sanja Doležal.

Dražen Petrović bio je 21-godišnji košarkaš kome su predviđali sjajnu budućnost. Igrao je za zagrebačku Cibonu, s kojom je iste godine osvojio državno prvenstvo. Jednako uspešna bila je i tada mlada pevačica Sanja Doležal. S Fosilima je punila dvorane, a publika ju je obožavala.
Bili su zajedno godinu dana. Ovaj par u tom je periodu osvojio srca publike i obožavatelja.

Tereza Kesovija i Ronald Lopatni bili su zajedno 16 godina. Upoznali su se u vreme dok je Tereza bila u braku s Mirom Ungarom, s kojim se razvela već iduće godine.
Zaljubila sam se kao šiparica, a on mi je znao uzvratiti-rekla je jedanput Tereza.
-Posle Tereze Lopatni je bio u braku s glumicom Miom Begović s kojom ima kći Maju Lenu.

Poznati jugoslovenski teniser, a kasnije i selektor reprezentacije Radmilo Armenulić i najpopularnija pevačica SFRJ Silvana Armenulić bili su dugo u braku. Njihov brak je bio turbolentan i pun problema. Radmilo je varao Silvanu, a jednom je Silvana i krivično odgovarala jer je pretukla ljubavnicu svog muža.
Na povratku sa koncerta u Aleksandrovcu, u teškoj saobraćajki poginula je Silvana, sa njom su nastradali njena rođena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević. Iza nje ostala je kćerka Gordana koja je u trenutku smrti majke imala 12 godina.

Ljubavna priča Lepe Brene i Bobe Živojinovića sigurno je jedna od onoh koju bi svi poželeli. Njihova ljubav traje od 1986. godine pa sve do danas. Imaju dva sina. Zanimljivo je da je Boba kad je upoznao Brenu bio u braku iz kojeg ima sina.

Pevačica Ana Kokić izgovorila je sudbonosno da jednom od najpoželjnijih muškaraca, vaterpolisti Nikoli Rađenu. Deset godina nakon idilične ljubavi rešili su da okončaju brak. Imaju dve kćerke Teu i Ninu.

Sanja Đorđević i njen suprug, inače nekadašnji fudbaler Petar Đorđević su dokaz da ljubav između pevačice i sportiste može da potraje.
Čini se da su pevačice i sportisti idealne kombinacije. Ako ne za njih onda za medije sigurno.

Veze sportista i pevačica pogledajte u videu ispod.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije