Spavao mu sa majkom, a sad su saigrači u Lejkersima! Ovakav skandal NBA ne pamti.

U svetu sporta sve je moguće. Okolnost koja se desila početkom ove godine u ekipi Los Anđeles Lejkersa se retko viđa. Trejd koji se desio između ekipe iz LA, Jute i Minesote spojio je Malika Bizlija i Skotija Pipena Juniora. Dolazak Bizlija nije se dopao Skotiju Junioru i to iz zaista nestvarnog razloga.

Naime Bizli je tokom 2021. godine bio u vezi s mamom Skotija Pipena Juniora košarkaša Lejkersa Larsom Pippen. Bizli je ludeo za ovom ženom i nije mu smetala činjenica da je Larsa 22 godine starija. Zbog Larise je izbacio ženu i dete na ulicu. Kad je Larisa saznala šta je uradio ženi i detetu ostavila ga je.

Malik Bizli se u međuvremenu vratio ženi i detetu i dobio još jedno dete.

Skoti Junior je jedno od četvoro dece koje je čuveni košarkaš Skoti Pipen dobio s Larisom u braku koji je trajao od 1997. do 2021. godine.

Larsa Pipen (49) je poslednjih godinu dana devojka Markusa Džordana (32), sina Majkla Džordana. Skoti Pipen je najpoznatiji košarkaš saigrač Majkla Džordana, najvećeg košarkaša svih vremena.
Pipen i Džordan godinama su igrali zajedno u legendarnoj generaciji Čikago Bulsa. Uzeli su šest NBA titula.

Larisa je 17 godina starija od Markusa. Poznata je kao žena koja voli košarkaše. Larsa Pipen je učesnica brojnih rijaliti programa u Sjedinjenim Američkim Državama.
Markus Džordan je pokušao da pođe očevim stopama i postane košarkaš, ali se nije proslavio u tome. Nije postao profesionalac. Okončao je nastupe na univerzitetu Severna Karolina i posvetio se maksimalno školi i uzeo diplomu iz menadžmenta. Sad je non stop u medijima jer je završio u krevetu poznate rijaliti zvezde, ali i bivše supruge očevog saigrača.