Kad Grobari vole onda stvarno vole. Lesor proslavio rođendan sina uz grobarske pesme. (Video)

Sjajnim igrama u crno-belom dresu prošle godine ušao je Matijas Lesor u srca navijača Partizana. Njegov Panatinaikos gostuje četi Željka Obradovića tako da će ponovo igrati u Areni, ovaj put na suprotnoj strani.

Sigurno da ga očekuje veličanstvenn doček, doček koji je retko koji strani košarkaš doživeo u Areni.

Posle odlaska iz Partizana pokazivao je ljubav prema beogradskom velikanu. Trpeo je brojne kritike u Grčkoj, ali ga to nije sprečilo u ljubavi prema Partizanu, prijateljstvu sa igračima Partizana i ljubavi prema Grobarima, navijačima crno-belih.

Da Matijas ne mari mnogo za to šta će mu reći navijači u novom klubu pokazao je danas.

Matijas je sa svojim saigračima stigao u Beograd. Sa njim je stigla i njegova porodica. Čim je dobio slobodno vreme od trenera Ergina Atamana odmah se zaputio u jednu dečiju igraonicu, gde je zajedno sa bivšim saigračima iz Partizana proslavio rođendan svog sina Matsona!

Ni košarkaši Partizana nisu zaboravili Lesora. Svi kao jedan su došli na druženju u dečiju igraonicu. Pozdravio se srdačno sa svim igračima Partizana, a posebno emotivan pozdrav Lesor je imao sa Smailagićem i Aleksom Avramovićem koji ga je nakon pobede u derbiju zvao na video poziv kako bi osetio delić atmosfere iz „Arene“.

Nisu ni navijači Partizana ostali imuni kada su uočili Lesora budući da je francuski centar odmah dobio skandiranje i gomilu ovacija.
Posebno je bilo lepo na proslavi rođendana malog Matsona. Posle čestitki i poklona pevale su se navijačke pesme. Najglasnija je bila Lesorova supruga, a mali Matson je očito uživao.

Lesor je posle toga stao i pred kamere Partizanove televizije i pričao je o svemu tome.
„Lepo je biti ovde. Video sam bivše saigrače, srećan sam zbog toga. Ludo je što sam ovde, što slavimo rođendan sa ljudima koje zovem porodicom. Lepo je videti se sa njima, jedva sam čekao. Često se čujemo i razgovaramo telefonom, sada smo se videli“, počeo je Lesor.

„Nisam zaboravio srpski, hoću da se zahvalim svima koji su se pojavili i ulepšali rođendan mog sina, nisam očekivao da će ih biti ovoliko, pokazuju mi ljubav i potvrđuju da je Partizan moja porodica“, poručio je Lesor