Manekeni, biznismeni i sportisti nisu odoleli njenom šarmu! Pre Gobeljića, volela je njih!

Pevačica Katarina Grujić je pre nego je upoznala sadašnjeg muža, fudbalera Marka Gobeljića, vodila je buran ljubavni život.

Pre nego što je uplovila u mirnu luku sa Markom, Katarina je imala buran ljubavni život. Pre fudblarela, volela je njih:
Tokom muzičkog takmičenja, Zvezde Granda, koje ju je vinulo u svet slavnih pričalo se da se pevačica zabavljala s Vladicom Jovanovićem. Nakon takmičenja 2013. godine, Kaća je otišla u rijaliti Farma. Tu je Vladicu, pred čitavom Srbijom prevarila sa bivšim maneknom i zubarom Borisom Stamenkovićem. Iako su delovali kao skladan par, razišli su se nakon godinu i po dana zbog, kako se pričalo tada, njegovog dopisivanja sa drugim devojkama. Boris nije krio da mu je krivo zbog raskida.
Katarina i ja smo imali veoma lepu vezu od godinu i po dana. Međutim, oboje smo na početku karijere. Katarina je mlada pevačica, a ja spremam diplomski na stomatologiji i mislim da se bavim stomatologijom– istakao je on tada u jednoj emisiji.

Žao mi je što se veza završila jer je Katarina fina i dobra devojka – dodao je Boris.

Nekoliko meseci kasnije, Katarina je uplovila u romansu sa Nemanjom Buhom. Katarina je tokom veze govorila da je veoma srećna i da sa Nemanjom planira brak. Nemanja je čak počeo da gradi kuću blizu Beograda u kojem je trebalo zajedno da žive. Umesto bajkovitog zajedničkog života desio se raskid posle dve godine veze.

Kaća je od Nemanje dobila skupocen prsten koji je bio napravljen od brilijanata i belog zlata.
Tada su svi bili sigurni da se pevačica verila, ali je zapravo u pitanju bio samo znak pažnje za koji Buha nije žalio novac.

Tokom leta 2017. godine Katarina je počela u javnosti da se pojavljuje sa novim dečkom – crnogorskim biznimenu Kostom Obradovićem. Posle nekoliko meseci otpratili su se sa Instagrama.

Leta 2018. godine, pričalo se da su pevačica i oženjeni fudbaler Ognjen Vranješ u vezi. Katarina nije želela da komentariše nikakve navode, čak i kad se pojavio snimak njihovog poljupca.

Posle nekog vremena Katarina je započela vezu sa bogatim biznismenom iz Tuzle, Semirom Juzunovićem. Pričalo se da je biznismen planirao da kupi stan u Beogradu u koji će se useliti sa pevačicom, ali njihova veza nije dugo potrajala.

Polovinom 2020. godine Katarina je priznala medijima da je započela vezu sa sadašnjim suprugom fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a kako je tada izjavila njihovo dugogodišnje prijateljstvo je prešlo u ljubav.