Proslavljeni as Real Madrida oženio prelepu Hrvaticu!

Hrvaticu Fani Stipković, odveo je pred oltar Fernando Jero, bivši španski fudbaler. Jero ima 55 godina i 14 godina je stariji od svoje izabranice.

Nekadašnji kapiten Reala i Španije Fernando Jero ponovo se oženio, ovoga puta hrvatskom novinarkom Fani Stipković. Sama ceremonija održana je u tajnosti, pa fotografije sa lica mesta ne mogu da se nađu čak ni na zvaničnim Instagram profilima Fernanda i Fani.

Hrvattski časopis „Glorija“ objavio je detalje sa venčanja u Meksiku. Otkrili su kako je prošla ceremonija. Izjavu za ovaj časopis je dala Fani Stipković, nova supruga nekadašnjeg španskog reprezentativca i jedna od najatraktivnijih novinarki na svetu. Otkrila je detalje venčanja u Gvadalahari, venčanja koje je kruna njihove ljubavi!

„Venčanje je održano 13. septembra u predivnom hotelu ‘Casa Pedro Loza’ u centru Gvadalahare. Ceremonija je bila intimna i prisustvovalo je samo 12 gostiju, a zbog stare građevine sa koje se pruža prelepi pogled na grad sve je izgledalo kao u nekom filmu. Mislili smo da će biti još manje zvanica. Preselili smo se iz Španije u Meksiko, trudna sam i Fernando je imao samo nedelju dana slobodno, pa nismo želeli pompu. Organizacija većeg venčanja traži i više vremena. mi smo želeli da našu vezu, koja je već kao brak, krunišemo u najlepšem trenutku, dok čekamo bebu. Sve je bilo kako sam zamišljala“, rekla je Fani.

Fernando i Fani napraviće veliku svadbu sledeće godine. U ovom trenutku prioritet je trudnoća nekadašnje hrvatske manekenke koja se zbog ljubavi preselila na drugi kraj sveta.

Fernando Jero trenutno je sportski direktor fudbalskog kluba iz Gvadalahare, koji se često po nadimku naziva Čivas. Trener ove ekipe je Veljko Paunović. Jero za kuma izabrao vlasnika tima!

Fenomelni Jero je u bogatoj karijeri osim dresa Real Madrida nastupao i za Real Valjadoid, Al Rajan i Bolton.