Ljubavna priča manekenke i najpoželjnijeg srpskog golmana

Vladimir Stojković je jedan od najšarmantnijih golmana koje je Srbija imala. Žene su ludele za njim. Njegovu ljubav kupila je lepa manekenka i kreatrorka Bojana Rajić.

Za Bojanu Rajić moda je oduvek bila njena velika pasija. Modelingom se bavila pet godina. A onda je počela i dizajnira odeću. Najviše pažnje na sebe je skrenula udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Posle kraće veze 2009. godine Vladimir i Bojana su odlučili da stanu na ludi kamen. Dve godine kasnije dobili su sina Lava. Bračna idila nije dugo potrajala i par se razišao nakon pet godina zajedničkog života.

Njihova ljubav je bila jaka i iskrena. I onda kad su odlučili da je došlo vreme da svako krene svojim putem i to je prošlo sa mnogo emocija.
Mnogi su opisivali njihov razvod kao veoma buran. Optužbe su mesecima bile glavna tema svih medija. Bojana je tvrdila da je Vladimir nju prevario. Vladimir je suprugu optuživao da je imala aferu sa njihovim porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem.

Problemi su se širili. Bojana je nakon izvesnog vremena golmana optužila za nasilje u porodici. Iselila se iz stana. Posle razvoda Bojana je pričala da su ona i Vladimir imali teške trenutke, ali da on nije nasilnik i da je nikada nije tukao.
Osećam se užasno, ne zbog moje bračne ‘polukrize’, već zbog medijske pompe koja se oko toga stvorila. Da me je suprug udario, to je zaista netačno. Nikada u životu me nije udario, zaista, i koliko god ja bila besna na njega zbog nekih drugih stvari, jednostavno ne mogu da dozvolim da od njega prave ludaka, stvarno. To je nedopustivo – tvrdila je ona.

Posle ravoda svako je krenuo svojim putem. Bojana se ponovo udala. Vladimir je upoznao je lepu Dejanu Živković. Međutim ta veza nije dugo potrajala.
-“To je za mene bila letnja romansa koja se završila kad je leto prošlo. Iskra ljubavi iznenada se pojavila, ali se isto tako brzo i ugasila”, objasnila je Dejana.

Vladimir je trenutno srećan u braku sa Valentinom sa kojom ima dvoje dece. Još je aktivan i brani za jedan od najboljih ekipa u Saudijskoj Arabiji. Ovaj rođeni Lozničanin ima 40 godina.