Slavni golman u braku sa 14 godina mlađom rukometašicom. Nameštali mu gej aferu!

Manuel Nojer je jedan od najboljih golmana svih vremena. Kako prenosi nemačka štampa on se u svojoj 37 godini venčao u tajnosti sa čak 14 godina mlađom rukometašicom Anikom Bizel.

Nojer iza sebe već ima jedan brak sa Ninom Vajs. Između dva braka su mu tabloidi u Nemačkoj čak „nameštali“ i gej aferu sa trenerom golmana Tonijem Tapalovićem.

Venčanje je održano nedavno i to u krugu od samo dvadesetak ljudi. U pitanju su samo najbliži članovi porodice i prijatelji. Za venčanje se saznalo kada je Anika Bizel, inače 23-godišnja rukometašica Regenzburga, na svom zvaničnom Instagramu promenila prezime u Nojer.

Stižu i informacije da je Anika trudna i da bi Manuel trebalo da postane otac na proleće. Iz prvog braka Nojer nema decu. Da li će novi brak definitivno utišati priče o tome da voli muškarce ostaje nam da vidimo.

Priča da je gej krenula je kada je 2018. godine jedna njegova izjava loše prevedena. Kasnije je u sve bio upleten i pomenuti Toni Tapalović sa kojim je godinama sarađivao u Bajernu i koga je „oterao“ sada već bivši trener ovog kluba Julijan Nagelsman.

 

Nagelsman nije želeo više da trpi Tapalovića u ekipi zbog toga što je navodno otkrivao Nojeru detalje sastanaka trenera, što je dalje kapiten širio po svlačionici.

Nojer je doživeo i tešku povredu na zimovanju prošle godine i zbog toga se tek nedavno vratio među stative.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije