Sestra Jelene Đoković – udata za košarkaša

Sve dame iz porodice Jelene Đoković su uvek zanimljive medijima. Jelenina rođena sestra Marija Ristić uživa u putovanjima i sportu. Bavi se jahanjem. U žižu interesovanja dospela je i Ana, Jelenina sestra od strica.

Ana je udata za bivšeg košarkaša Luku Bogdanovića. Veza sa sportom svima je zajednička karakteristika. Ana je kao i Jelena izuzetno zainteresovana za zdravu ishranu. Redovno objavljuje recepte i savete.

Moda i putovanje su njene omiljene teme. Na Instagramu i Jutjubu objavljuje svoje snimke. Ana želi da izgradi karijeru blogerke. Luka je završio profesionalnu karijeru pre pet godina, pa oboje imaju punu slobodu da uživaju u putovanjima.

„Svakoga dana, svet te vuče za ruku i viče ti – ovo je važno! I ovo je važno! I ovo je važno! O ovome treba da brineš! I o ovom! I o ovom! I svakog dana, treba da cimneš ruku nazad i staviš je na srce i da kažeš – Ne, ovo je važno!“, poručuje Ana sa svog Instagrama.

Ana i Luka su se venčali 2015. godine u Sremskoj Kamenici. Svadbi je prisustvovala i Jelena Đoković. Kum na venčanju je bio Nikola Peković. Luka i Nikola su jedno vreme zajedno nosili dres Partizana.

Marija je mlađa od Jelene par godina, srećno je udata za Budimira Jovkovića sa kojim u Marbelji vodi restoran „Super Be Juicery“.
Pored preduzetničkog posla Marija vodi i blog koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode, a njena velika strast su konji.