Ko je sestra Dijane Đoković i koja je pevačica njena dobra prijateljica?

Dijana Đoković iako svoju privatnost i privatnost svoje porodice želi da sačuva, uvek je spremna da sa javnosti podeli neke veoma intimne delove svog života.

Dijana je rođena u Vinkovcima od Zdenka i Elizabet Žagar. Pošto je otac bio vojno lice porodica se često selila.
Zdenko je dobio posao u Prištini, njegovoj supruzi i ćerkama se život tamo nije dopao. Umesto da se porodica preseli na Kosovo i Metohiju oni su 4 godine živeli u Nišu.

Kad su iz Niša preselili u Beograd Dijana je završila Osnovnu školu „Sedam sekretara SKOJ-a“. Bavila se sportom, plivala, igrala odbojku, a sa 11 godina je počela da skija. Posle završene osnovne škole, završila je srednju hemijsku školu. Upisala je Tehnološki fakultet. Brzo je shvatila da to nije zanimanje za nju, pa je prešla na Fakultet za fizičku kulturu. Školovanje prekida nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Dijana ima mlađu sestru Sandru koja je udata za odbojkaškog trenera Zorana Terzića. Njih dve mnogo liče jedna na drugu. Iako se mnogo druže i često su zajedno Dijana mnogo retko priča o svojoj rođenoj sestri.

Postoji prećutni dogovor da se u javnosti ne priča o familijarnim vezama. To se da se naslutiti i iz Novakovog obraćanja Zoranu povodom dvadeset godina uspešne trenerske karijere.
Dragi Zorane, čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi.

Jedna slavna pevačica važi za Dijaninu dobru prijateljicu. Porodica Đoković važi za ljude koji obožavaju da se vesele, a njihove proslave su obično medijski ispraćene. Dijana Đoković je uz svog sina postala dobro poznato ime javnosti, a jedna slavna pevačica važi za njenu dobru prijateljicu.
Đokovići uz pesmu obeležavaju sve važne povode, a jedna pevačica koju vrlo rado slušaju i privatno jeste Dijanina prijateljica.

To je Ana Bekuta, koju smo videli na snimcima s društvenih mreža kako uveseljava pesmama na slavi Đokovića. Dijana i Srđan je rado slušaju uživo, pa su jednu Novu godinu proslavili uz Anine pesme.

Majka najboljeg tenisera bila je i jedna od gostiju na proslavi Aninog 60. rođendana u septembru 2019. godine. Ana Bekuta je i Dijanina bliska prijateljica, a njih dve bile su velika podrška jedna drugoj tokom teških trenutaka.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije