Nova frizura Jelene Đoković sa US Opena oduševila ceo svet

Nova frizura Jelene Đoković na finalnom meču US Opena morala je da bude posebna, kao i njen celokupan stajling.

Predosećajući da će njen suprug i ovoga puta izvojevati pobedu Jelena je odabrala da se obuče posebno elegantno i u skladu sa prilikom.

Bilo je potrebno da i nova frizura Jelene Đoković isprati celokupni modni dojam, frizura je morala ispratiti modni stajling. Bež haljina nacigovanih rukava, specifičnog kroja ispratila je Jeleninu vitku liniju. Puf rukavi istakli su joj ramena. Sve je na njoj izgledalo veoma otmeno i po svemu viđenom skupo. Za finale Jelena je pokupila kosu.

Sada je odabrala više poslovno-elegantni look za razliku od ranijih godina kada je bila sklona kikicama i visokim punđama. Kosu je blago pokupila i u dnu vrata frormirala diskretnu punđu, koja se pravi u par koraka, čime se definitivno izdvojila u moru elegantnih dama u publici toga dana.

Dobila je Jelena pohvale od mnogih koji su joj se našli u blizini. Pohvalio je Metju Mekonahi koji je sa sedeo u Novakovoj loži sa ostatkom porodice. Nije tajna i da se Novak oduševio izgledom izabranice koja ga očigledno svakim danom sve više osvaja.