Pogledajte kako izgleda vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji (Video)

Vila u Marbelji mesto je gde porodica Novaka i Jelene Đoković provodi sve više vremena. Porodica Đoković veoma često je menjala mesto prebivališta. Teško je reći šta smatraju porodičnim domom jer oiseduju više stanova, kuća i vilaa.

Pre nekoliko godina za svoje i potrebe svoje dece pazarili su još jednu, u mondenskom španskom letovalištu. Vila u Marbelji velelepno je zdanje koje je tokom pandemije korona virusa bilo njihovo utočište. Novak i Jelena su je prrvo iznajmljivali, a onda su odlučili da je kupe za oko 10 miliona evra. Tako su pisali španski mediji.

Vila izlazi na Sredozemno more, sa terase se pruža božanstven pogled. Ovo je raj na zemlji.

Čitavo imanje okruženo je pod konac ošišanom živom ogradom. Imanje prostire se na 3.500 kvadrata. Ima teniski teren, savršeno dizajniran bazen i ogroman travnjak. Posebnu draž ambijentu daju zasađene tuje i palme.

Unutrašnjost je opremljena luksuznim stilskim nameštajem. Dominiraju svetle boje. Umetnička dela i slike krase zidove. Vila je puna vrednih stvari.
U vili ima 9 soba i čak 8 kupatila. Vila ima teretanu i malu bioskopsku salu. Tu je i spa-centar, mali bazen i mesto za rekreaciju. Tu su stolovi za bilijar i stoni tenis.

 


Marbelja je mirno mesto, a ima i veliki izbor obrazovnih ustanova. Jelena i Nole smatraju da je naselje Kosta de Sol idalno za odrastanje Stefana i Tare.
Jelena i Nole su u vilu uložili mnogo truda i novca. Nisu pogrešili jer Nole ovde ima i idealne uslove za trening. U blizini njegovog doma su i tereni „Puente Romano“ kluba, gde trenira dok boravi na jugu Španije.