Ataman nasrnuo na poznatog nemačkog sudiju! Unosio mu se u lice i urlao, na kraju ga besno udario po ruci (Video)

Prošla su prva četri kola Evrolige. Ima iznenađujućih rezultata, mnogo preokreta, ali nažalost i mnogo sudijskih grešaka. Ono što je iznenađujuće treneri se još nisu navikli na izmenu pravila o čelendžu pa ih na brzinu potroše. To u finišu utakmica dovodi do mnogo prigovora i stvaranje tenzija na terenu. Po kojem pravilu sudije u poslednjim minutama proveravaju svaku odluku nikom nije jasno.

Jedna od takvih tenzija dogodila se i u Atini na derbi susretu Panatenaikosa i Makabija iz Tel Aviva.
Nezadovoljan odlukom nemačkog sudije Roberta Lotermozera nakon pregledanja snimka sa srpskim arbitrom Urošem Nikolićem, turski stručnjak krenuo je da pravi haos kraj aut linije. Znao je Ergin Ataman da nam priredi svakakve scene tokom prethodnih godina na parketima Evrolige. Ovo juče može se svrstati u red njegovih „najbesnijih“ izdanja ikada.

Pošto je Lotermozer posle diskutabilne odluke ostao pri svom da ne dosudi nesportski prekršaj, Ataman je besno dotrčao do njega. Malo je nedostajalo da odmah dođe do fizičkog kontakta sa sudijom.

Krenuo je Ataman da se unosi u lice Lotermozeru. Vikao je a sve to začuđeno su posmatrali ljudi sa zapisničkog stola.

Smirio se i samo je nemo stajao i gledao sudiju pravo u oči. Krenuo je da napusti teren. Tom prilikom odmahnuo je rukom i i više potapšao sudiju nego što ga je udario jako po ruci. Napuštajući teren je nastavio sa nizom besnih izliva.

Nije još poznato šta je to Ergin konstantno vikao Lotermozeru. To ćemo najverovatnije saznati kad Evroliga saopšti kaznu za turskog stručnjaka zbog haosa na meču sa Makabijem.