Dubok šlic, gola leđa… Da li je ovo najizazovnije izdanje Jelene Đoković?

Poslednjih meseci može se čuti da Jelena Đoković nikad nije bolje izgledala. Ove sezone briljirala je u odevnim kombinacijama. Posebno su bila zapažena izdanja na Vimbldonu i US Openu.

Jelena je često bila na udaru javnosti zbog „nedovoljne ženstvenosti“. Nije se mnogo šminkala, nalazili su joj mane i zbog modnih izbora, smatrajući da bi, s obzirom na materijalno stanje, mogla mnogo bolje… Jelena je uvek imala svoje principe i čvrsto ih se držala baš kao što se drži i Novak.

Izgleda da se nešto promenilo i to primetno. Miloš Nadaždin je za „Lepota i zdravlje“napravio fotografije koje su dokaz da se nešto promenilo.
„Jednostavnost je znak istinske elegancije“, naveo je u opisu editorijala Miloš Nadaždin.

Za naslovnu stranu je pozirala u svetlozelenom odelu.., a na drugoj slici je u jednostavnoj varijanti sa farmerkama i večnom belom košuljom.

Svi su zapazili nešto potpuno drugačije. Da li je to njeno najženstvenije, čak najseksepilnije izdanje do sada? Za oko je svima zapala bela haljina otvorenih ramena sa dubokim šlicem, skoro do kuka, koji otkriva duge noge i trendi čizme. Sivi sako je spustila do lakata, pa su „sevnula“ i gola leđa. Stajling su dodatno začinili frizura i širok osmeh. Šta vi mislite?