Fudbalske zanimljivosti. Igra „papir, kamen, makaze“ da se odredi izvođač slobodnog udarca (Video)

Siniša Mihajlović je daleke 2005.godine sam je pobedio velikog rivala Romu na stadionu „Đuzepe Meaca“. Siniša je odigrao perfektnu partiju i postigao oba pogotka i Inter je slavio sa 2:0. Oba gola Siniša je postigao iz slobodnih udaraca.Na ovoj utakmici dogodila se i jedna kultna scena koja će se prepričavati godinama.

Mihajlović je postigao prvi gol, iskosa sa desne strane. Loptu je smestio u bliži ugao. Kod tog rezultata desila se slična situacija. Prekršaj sa distance bio je kao stvoren za izviđača kakav je Mihajlović. Pojavio se slavni Adrijano koji je želeo da baš on izvede taj slobodnjak.

Adrijano je postavio loptu, a onda je na Mihin predlog odigrana igra „papir, kamen, makaze“. Nju je Siniša izgubio, jer je pokazao makaze, dok je Brazilac pokazivao kamen. Adrijano se nije proslavio. Pogodio je samo živi zid. Ova legendarna scena ostala je uklesana u pamćenje svima koji su obožavali Seriju A.

Pred sam kraj utakmice Mihajlović je uspešno izveo još jedan slobodan udarac i postavio konačan rezultat. Ovoga puta izvođač se nije dovodio u pitanje.

Ova dečija igra za odlučivanje izvođača bila je simpatična. Jedan komentar na društvenim mrežama pogodio je pravo u centar: „Osim ako nisi Žuninjo, puštaš Mihajlovića da izvede slobodan udarac.“

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije