Andrija Živković stao na ludi kamen! Andrija napravio gala slavlje!

Na početku ove godine fudbaler Andrija Živković zaprosio je izabranicu Grkinju Elizabet Ikonomu. Juče su napravili gala veselje na kojem je prisustvovala pola estrade.

Andrija Živković, srpski reprezentativac i fudbaler PAOK-a pauzu po završetku sezone iskoristio je da stane na ludi kamen. Grkinja Elizabet Ikonomu i krilni ofanzivac reprezentacije venčali su se pre tri dana. U subotu su odlučili i da to proslave kako i dolikuje. U rodnom gradu Nišu organizovana je velika svadba.

Na slavlju su bili pored porodice i rodbine mladenaca i brojni Andrijini saigrači iz kluba i reprezentacije Srbije. To je na konferenciji za štampu i najavio selektor Dragan Stojković Piksi.

Pored kapitena Dušana Tadića, tu su bili i Nemanja Gudelj sa suprugom Anastasijom Ražnatović, Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Nemanja Maksimović, Mijat Gaćinović, Srđan Babić i drugi.

Andrija je bio u crnom smokingu dok je mlada sijala u beloj venčanici. Za prvi ples izabrali su pesmu „Lutka“.

Na slavlju u Nišu goste su uveseljavali poznati srpski pevači Aco Pejović, Jana i Ljuba Perućica. Na proslavi je pevalo i nekoliko grčkih pevača zbog mlade i njenih gostiju.

Na svadbi su bili i Anastasija Ražnatović sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Nemanja se odlučio za belu košulju i crne pantalone dok je Anastasija imala na sebi plavu haljinu. Golman Predrag Rajković takođe je bio sa trudnom suprugom Anom Rajković sa kojom čeka treće dete. Ana je sve oduševila cvetnom haljinom i ogromnim štiklama.

Andrija i njegova izabranica postaće i roditelji, pošto je mlada u drugom stanju i uskoro bi trebala i da se porodi.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije