Ana je ćerka slavnog sportiste. Ona je plod afere od 5 minuta u toaletu.

Boris Beker je javno priznao svoju sramotu pred svetom. Priznao je da je Ana samo plod petominutne afere na stepenicama jednog kluba.

Beker je imao aferu sa manekenkom Angelom Ermakovom. Plod te afere je Ana koja nosi majčino prezime. Ana se nije rodila u braku niti u nekoj čvrstoj vezi. Angela zatrudnela slučajno tokom petominutne strasne afere sa sportistom u jednom londonskom restoranu. U trenutku kad se dogodila afera, Beker je bio u braku sa Barbarom Feltus. Barbara je bila trudna i čekala drugo Bekerovo dete. Beker u početku nije želeo ni da prizna ćerku.

Posle priznanja ćerke Beker je pričao o aferi.
„Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo se se*sali na stepenicama. Mediji su preneli kako smo se se*sali na stolu u toaletu, a njega uopšte nije bilo tamo“, otkrio je Beker.

Beker je kasnije priznao ćerku i trudio se da bude dobar otac. Oni su normalizovali odnos i sada su često u kontaktu.
Ana sada ima 22 godine i bavi se modelingom. Zanimljiva je dizajnerima i popularnim brendovima. Ima mnogo angažmana. Već 5 godina je u vezi sa jednim Britancem.

U knjizi „Boris Becker’s Wimbledon“, sportska legenda ispričao je da je tokom jedne strastvene noći sa Angelom Ermakovom napravio dete.
To me je stavilo na prve umesto na poslednje strane novina i uništilo je moj brak s Barbarom iako bi on verovatno svakako bio okončan. Ali dobio sam ćerku, predivnu mladu ženu koju volim otkako je rođena. Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom pre toga.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije