Posle „afere Piksi“ Luka Dončić se pomirio sa majkom.

Pre nešto više od godinu dana zahladili su odnosi između Luke Dončića i njegove majke. Luka Dončić je tužio rođenu majku, Mirjam Poterbin, zbog autorskih prava.
Luka je pokrenuo tužbu u želji da ima potpunu kontrolu nad sopstvenim brendom.

Mirjam je uplovila u vezu sa biznismenom Borisom Požegom, koga zovu Piksi. Ona je prenela na Piksija deo prava na upravljanje Lukinim brendom. Odnosi majke i sina su zahladili. Dončić nije želeo da izlazi u javnost i priča o tome. Mirjam je rekla da određeni ljudi žele da kontrolišu Luku, a da ona ne želi da pere prljav veš u javnosti.

Mirjam je gledala utakmicu koju je Dalas odigrao s Bruklinom u drugom kolu NBA lige. Luka je odigrao neverovatnu partiju u pobedi svog tima od 125:120 i dao je 49 poena. Srećna majka objavila je fotografiju iz arene gde je bodrila svog sina. Očigledno da je odnos ponovo popravljen između Luke i njegove majke.

Očigledno da je svađa i netrpeljivost sada prošlost i da Luka i njegova majka ponovo imaju dobar odnos.

Mirjam Poterbin je rođena 1974. godine i trenutno živi u Americi. Vodi filantropsku organizaciju a tokom karijere bavila se modom, i bila je u finalu za Mis Slovenije 1993. godine ali nije osvojila nijednu titulu.

Sa svojom majkom vodila je salon lepote u Ljubljani. Još i tada je koristila sliku svoga sina iz Real Madrida radi promocije. Na Instangramu se predstavlja kao “Lukina mama”.

Nakon braka sa Sašom Dončićem bila je u višegodišnjoj vezi sa Borisom Požegom Piksijem. On je pravi razlog spora sa sinom. Požeg je postao vlasnik manjeg dela kompanije „Luka Dončić 77“.

Ovo nije prvi put da su se Mirjam Poterbin i njen sin našli u centru pravnih zavrzlama. Poterbin je prijavila slovenačkoj policiji da je nepoznata osoba falsifikovala njen i potpis njenog sina na lažnom ugovoru za Lukinog agenta u NBA. Mislila je na Sašu Dončića, bivšeg košarkaša, Lukinog oca i njenog bivšeg supruga. Sa Sašom se razvela kada je Luka bio dete i nikad posle toga nisu bili u dobrim odnosima.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije