Romantična ljubavna priča Mirke i Vujadina

Iako su i dalje veoma mladi, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su ponosni roditelji četvero dece. Mirka i Vladan su godinama u skladnom braku iako još uvek nisu stali pred oltar. Važe za jedan od najsrećnijih i najzaljubljenijih parova na javnoj sceni. Njihova ljubavna priča počela još u ranom detinjstvu.

Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo po malo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos — ispričala je glumica.

Sreli su se na jednoj žurki i tad je sve počelo.
On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod svoje drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par– objasnila je lepa Mirka.

Sin fudbalske legende i mlada glumica, o kojoj su u to vreme pisali svi domaći mediji, znali su se iz detinjstva, a romansu su otpočeli u srednjoj školi, kada ni slutili nisu, da će taj odnos prerasti u zajednicu u kojoj su dobili decu.
Smuvali su se na žurci a gde su se prvi put poljubili.
Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio. Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo – ispričala je Mirka i otkrila detalje prvog poljupca:

Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: “Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti”. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo.

Prvo dete, sina Andreja, par je dobio 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete – sina Mihajla. Na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika.

Iako slave 13. godišnjicu veze, i svoju ljubav su krunisali rođenjem četvoro naslednika, Mirka i Vujadin još nisu stali pred oltar.

„Pa u principu, kada smo počeli da se zabavljamo mi smo vrlo brzo započeli i zajednički život, nakon godinu dana desio se prvi sin, pa drugo dete, treće i četvrto. Nas dvoje smo od samog starta gledali na to kao na nešto ozbiljno i negde smo težili i koračali ka tim svim događajima. Funkcionisali smo kao porodica od starta. Svadba se još uvek nije organizovala jer smo u tim momentima imali te konstantne selidbe i jer su fudbaleri ograničeni na te slobodne periode“, rekla je nedavno glumica.