Ljubavna priča Filipa Stankovića i Federike Andriolo

Sin legendarnog Dejana Stankovića, Filip Stanković, dobio je poziv Dragana Stojkovića Piksija. Filip Stanković je u septembru bio najbolji golman Serije B. On je golman Intera, trenutno na pozajmici u Sampdoriji.

Filip Stanković, jedan od trojice sinova Dejana Stankovića polako gradi svoje fudbalsko ime po uzoru na slavnog oca, trenutno trenera Ferencvaroša.

Ne ide mu loše ni na privatnom planu. Filip je pronašao i devojku, a na njegov šarm je pala prezgodna Italijanka Federika Andriolo.
Gledajući zajedničke fotografije na društvenim mrežama, može se naslutiti da je par već duže vreme zajedno i da ljubav cveta. Zajedno su već četiri godine.

Mlada Italijanka važi za influenserku u svojoj zemlji. Često objavljuje fotografije sa egzotičnih destinacija. Na egzotične destinacije odlazi sa Filipom kad god ugrabe priliku. Federika se i ne trudi se da sakrije zanosne obline.

Mladi golman Filip Stanković se krupnim koracima probija u karijeri i pravi svoje ime u evropskom fudbalu. Momak rođen pre 21 godinu u Rimu je prošao sve mlađe kategorije Intera. Sjajan potez je doneo pre dve godine odlukom da ode na pozajmicu u holandski Volendam. Odmah se ustalio na golu holandskog prvoligaša, branio na 29 mečeva u prvoj sezoni, a onda 35 u drugoj.

Sada je kao treći golman na pozajmici u Samdoriji i u septembru je proglašen za najboljeg golmana Serije B.

Tata Dejan i mama Ana odlično su prihvatili Federiku.