Velika ljubavna priča sa tragičnim krajem!

U noći između utorka i srede premunuo je iznenada od posledica srčanog udara, Dejan Milojević, bivši košarkaš i legenda KK Partizan.

Iza Dejana je ostala blistava košarkaška i trenerska karijera ali ostala je neutešna porodica, supruga Nataša i deca Nikola i Maša.

Dejan je bio gorostas velikog srca. Čuvao je porodicu daleko od očiju javnosti. O njegovom privatnom životu zna vrlo malo.
Pre nekoliko godina za medije Dejan je rekao da osim trenera sa kojima je sarađivao, za njegov uspeh i blistavu košarkašku karijeru najzaslužnija je podrška supruge Nataše.

Oženio sam se mlad sa samo 23 godine i nikad se nisam pokajao. T je jedna od boljih stvari koju sam uradio u životu. Moja supruga je zaslužna za uspeh u mojoj karijeri – rekao je tada on.

Dejan i Nataša upoznali su se jako mladi. Dejan još nije bio veliki košarkaš.
Dejanova majka je jedno vreme držala – Dejanova majka je jedno vreme držala pomerance. Nije to ona radila zbog novca već iz ljubavi prema životinjama. Jednog dana u njihov dom je došla Nataša sa namerom da kupi psa. Tu u kući je upoznala Dejana, planula je ljubav, venčali su se i dobili decu. Taj pas je postao njihov kućni ljubimac koga su svi obožavali. Dejan i Nataša su se mnogo voleli. Ona je nežna i osetljiva… Ovo je tragedija… Ne znam kako će ona sve preživeti – rekao je prijatelj blizak porodici Milojević.

Dejanov prijatelj je pričao i o planovima porodice Milojević. Planirali su da ostanu u Americi sve dok deca ne završe školu, pa da se onda svi zajedno vrate u Srbiju.
Bila je to retko skladna porodica, a njihova ljubav vidljiva i gotovo opipljiva – dodao je on.