Sa devet godina htio da mu bude žena. Ljubavna priča Mesija i Antonele.

Prva asocijacija, kada kažemo žene fudbalera, prva asocijacija su obično doterane devojke koje su megauspešne sportiste upoznale u noćnim izlascima. Ali jedna se razlikuje i po svemu izdvaja od ostalih.

Njihova ljubavna priča datira još od ranog detinjstva. Ona je Antonela Rokuco Mesi, a on jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi.

Antonela i Lionel su praktično odrastali zajedno. Mesi se družio sa Antonelim bratom, najviše zbog toga da bi mogao nju češće da viđa. Rađala se ljubav između njih. Oboje su živili u teškoj materijalnoj sredini, svega je nedostajalo. Slični životni putevi su ih sve više zbližavali.

 

Tada je sudbina umešala svoje prste. Lionel kao veliki fudbalski talenat odlazi u Barselonu. Antonela je bila šokirana. Ona nije shvatala da on iz rodnog argentinskog mesta Rosarija odlazi u Barselonu i da ona zauvek gubi muškarca u koga se zaljubila kada je bila dete.

On je otišao, a ona je ostala.
Nesreća nikad ne dolazi sama. To je Antonela doživila davne 2005.godine. Imala je smrtni slučaj u porodici koji nije mogla da preboli. To je u Španiji čuo Lionel. Odmah je doputovao u njihov rodni grad da joj pruži podršku.

Nakon toga je ljubav između njih dvoje ponovo procvetala.

Mesijevi prijatelji tvrde da je Leo sa devet godina htio da mu ona postane žena. Često joj je pisao ljubavna pisma. Za razliku od ostalih fudbalera, Mesi nikad nije bio zavodnik i nije menjao devojke, a Antonela je prva i jedina žena u njegovom životu.

Antonela je shvatila da i on nju voli istom snagom kao i ona njega, pa je odlučila da upiše koledž u Barseloni i preseli se kod Lionela.

Studiranje joj nije išlo, pa se najzad odlučila za karijeru manekenke.

Njihova ljubavna priča krunisana je 2012. godine kada su dobili prvog sina Tiaga, a tri godine kasnije rodio se Mateo. 2018. godine na svijet je stigao i treći sin.

Leo i Antonela su se venčali tek 2017. godine u rodnom Rosariju u Argentini.

Prelepa svadba oduševila je argentinsku i svetsku javnost. Skromna mlada sa jednostavnom šminkom, svedenom haljinom i opuštenom frizurom, odmah je kupila javnost.

Soccer Football – FIFA World Cup Qatar 2022 – Final – Argentina v France – Lusail Stadium, Lusail, Qatar – December 18, 2022 Argentina’s Lionel Messi celebrates with his wife, Antonela Roccuzzo, and their children after winning the World Cup REUTERS/Kai Pfaffenbach – UP1EICI1K8JU4

Svako ko poznaje Antonelu kaže da je i dalje ostala ona skromna devojka iz Rosarija, iako sada ima milione pratilaca na društvenim mrežama i novca koliko god poželi.

Antonela je zbog Mesija morala da se odrekne mnogih stvari, da svoju karijeru ostavi po strani i da se posveti porodičnom životu. Njoj to nikad nije bilo teško, jer je njihova ljubav toliko velika, a ona je za njega tu i u dobru i u zlu.

Bez obzira što žive u bogatstvu, Mesi i njegova supruga trude se živeti kao obična porodica. Vode decu u školu, na razne aktivnosti posle škole, njihovi se sinovi druže s prijateljima i rade sve ono što rade i druga deca.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije