Ljubavna priča Slavice Ćukteraš i Vlade Avramova. Od tajnog venčanja do razvoda i prijave policiji

Vladimir Avramov je bivši srpski fudbaler koji je igrao na poziciji golmana. Ima i dva nastupa za reprezentaciju Srbije. Rođen je u Novom Sadu 1979.godine. Avramov je počeo da igra fudbal u ekipi Vojvodine. Od 2001. godine je igrao u Italiji, gde je nastupao za Vićencu, Peskaru, Fiorentinu, Trevizo, Kaljari, Torino i Atalantu. Poslednji angažman je imao u japanskom Tokiju nakon čega je završio igračku karijeru.

Slavica Ćukteraš srpska je pop-folk pevačica. Rođena je u Šapce 1985.godine. Učestvovala je u prvoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda 2004. godine i u finalu osvojila šesto mesto. Nakon četiri snimnjena albuma, Slavica se povukla sa estrade. Nakon tri godine muzičke pauze, u 2018. godini vratila se na scenu.

Slavica i Vlada su neko vreme bili u vezi nakon čega su se venčali 2016. godine. Venčanje se odigralo se na veoma egotičnoj destinaciji. Retko su objavljavlivali javno trenutke iz privatnog života. Kurir Stars je tada pisao da su pevačica i golman sudbonosno „da“ izgovorili na plaži pred svega nekoliko svedoka.

Vlada i Slavica su u braku dobili ćerku Viktoriju 2016. godine. Živeli su Tokiu, Kaljariju, Bergamu, Dubaiu i na svim mestima gde ja Vladimir branio. Bila je to je jedna lepa etapa njihovog života, koja je trajala šest godina a kruna je ćerka Viktorija.
Nažalost ljubav je nestala, pa su pevačica i golman doneli odluku da se raziđu 2019. godine.

Pevačica Slavica Ćukteraš i njen nekadašnji suprug, bivši fudbaler Vlada Avramov sada su u sudskom su procesu zbog starateljstva nad njihovom sedmogodišnjom ćerkom Viktorijom.

Domaći mediji navode da Avramov tvrdi da je pevačica “nemarna majka”, te je odlučio da svoje tvrdnje iznese i na sudu i da zatraži starateljstvo nad ćerkom.
“Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo”, izjavila je pevačica.

Slavica je bivšeg supruga prošlog leta prijavila policiji, jer joj je navodno slao preteće poruke. Tada je istakla da ju je i psihički maltretirao, ali da ga ranije nije prijavljivala jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode njihovih poslova, pisao je Alo.

Iz Vladinog advokatskog tima su letos izdali sledeće saopštenje:
“U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24.06.2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut. Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete. Avramov Slavici su dana 24.06.2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48h, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine u trajanju od 30 dana.Avramov je, inače, boravio u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener u trenutku kada ga je pevacica prijavila.